Promenad i regnet med en glass i handen..

Slutade vid halv två idag, Gick till cafeterian och köpte en glass men jag insåg sen att de bar ett ganska dåligt beslut eftersom de ösregnade ute, och jag och Evira missade bussen så vi fick gå, då kan jag säga att en glass inte smakade så gott :/  Men jag  Frida och Moa ska sova hos Jennifer att! De blir tacos och bara mysa tror jag.. Typ hundra år sen vi va alla fyra och bara hade de skönt hemma hos någon.. Jennifer står i duschen och Frida smsar så jag passade på att blogga :) Vad häder hos er i kväll då?♥ 
 



about me :)

1. Fullständigt namn? - Michelle Alice Nathalie Helenius

2. Exakt ålder? - 13år

3. Vart bor du? - Hägersten

4. Bor tillsammans med? - Min familj ?

5. Husdjur? - katt

6. Färg på ditt hus? - typ orange/gult?.. haha

7. När är du född? - 9 Juni

8. Klass? - 7E

9. Vilket år tar du studenten? - vet inte..

10. Något jobb? - Nejj

11. När ska du sova ikväll? - När jag är trött 

13. Duschat idag? - Ja

14. Kramat någon idag? - ja :) 

15. Pussat någon idag? - Nejj

16. Vad har du ätit? - mat?

17. Dagens klädsel? - svarta tight och en grå tröja..
 
19. Dagens sötnos? - ****

20. Dagens roligaste? -  vet inte

21. Har du många vänner? - Ja?

22. Hur många har du kysst? - Måånga ;) 

23. Vem kramade du senast? - Nadja ;)

24. Hur många vill du ha sex med? - Vad är de för fråga ?

25. Hur många har varit otrogna mot dig? - ?

27. Har du pojk-/flickvän? nejj, men vill gärna ha.. så haffa på! 

28. Vem pratade du med i telefon senast? - Elvira 

29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Jimm.. Jag är fett trött <3

GODMORGON!

hej på er! Idag är jag inte lika arg, men ändå arg.. Men egentligen, jag vinner ju inte på att gå runt och tjura så..+ att det kanske inte är så kul för alla andra om jag går runt och är sur hela dagen?.. right? :) Men nu sitter jag och äter frukort.. Bör´jar 9.05, jag trodde vi började 20 över, men de va imorn, hmm! ska möta elvira om ungfär 30-40 min.. så nu måste jag börja göra mej i ordning!.
 
Min frukost..


 

RIKTIGT IRRITERAD TJEJ HÄR!

Har inte bloggt på typ 3 dagar, jag vet! Men jag tänker inte komma med några ursäkter.. Har haft riktigt bra nu på sistone,  vart i skolan och varit med Elvira typ, haha! :) 
Fast nu är jag sjukt sur! Någon jävel har brutit upp mitt skåp i skolan och tagit typ allt i min väska :( Min plånbok, mitt busskort och mina nycklar!!... Hur kan man få tanken att bara gå och ta andras saker!? Och varför just mitt skåp? Om du läser dehär, och vet att de e du som gjort de ERKÄNN BARA!! 
Bloggar inte mer idag, på grund av mitt humör! ♥
Ingen bild...

LÄNKBYTE MED FINA MICHELLE :)

Kör på ett länkbyte med en super fin tjej, med ett grymt namn ;) (Michelle) Hon har en sjuukt grym blogg och och hela hon är grym! Läser den varje dag och börja göra de du också! Hon bloggar om allt möjligt, tips outfits, sin vardag och masa mer :) ♥ www.michwagen.blogg.se
Tryck på länken eller på bilden för att komma till den underbara bloggen!

Sover hos Moa inatt!

Efter triatholn idag åkte jag hem till Moa.. Skulle ta en buss, men de visade sej att den aldrig skulle gå.. :( jag satt och väntade i 30 min, men den kom aldrig! Så jag fick åka till ett annat ställe och ta en annan buss :) Så de tog ungefär en timma för mej att åka till Moa.. Men hur som helst kom allafall fram till slut.. har gjort massa galna grejer! Köpt mentos och cola, men vi lyckades inte med exprimentet, Sen har Moa kissat på gatan också, haha.. har försökt fota massa också.. Men nu får vi se vad som händer senare ikväll!
 
 

triathlon runt långsjön..

Vaknade runt åtta idag och gick upp, åt frukost, satte på mej kläder och cyklade till saga, för att köra triathlon med laget.. Saga har sjötomt :) (lyx?) haha.. men vi startade hos henne, simmade över till andra sidan, sprang ett halft varv för att komma tillbaka till henne, hämta sin cykel och cykla ett varv.. va faktiskt inte så trött efter, vilket jag trodde! :) Men.. Helt ärligt måste jag säga att alla var hel grymma.. Kom etta, men bryr mej egentligen inte så mycket, tycker alla var så hilma grymma, så jag tycker alla vann! Moa och frida cyklade till och med fel, haha! Mina tjejer you know.. ♥
 

FÄRGA HÅRET!

 
  
Hej på er.. Den 14 september ska jag till frisören!.. :) sjukt glad! Nu tänker ni säkerr bara, eeh okej? Nej men asså jag hatar att klippa mej för jag blir typ aldrig nöjd, men den här gången ska jag färga håret också! 
Tänkte lite ljusare i topparna.. asså inte dip dye, men asså att de blir ljusare o ljusare ju längre ner i topparna man kommer... :) Vad tror ni? typ så här.. Hiss - diss?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FÖRSTA DAGEN I HÖGSTADIET: AVKLARAD!

Nu har skolan börjat igen och de känns både bra och dåligt! Har aldrig bytt skola förut så de är ganska läskigt! Men jag knner ju några i Blommensbergskolan så de känns ju skönt och lärarna värkar ju vara hel schyssta! :) 

Pirrit just nu!

Hej! Idag var jag i min nya skola och hade typ möte med lärarna.. Shit vad pirrit de va, men dom verkade ändå jättesnälla! Imorn är de ju första skoldagen och hela jag kommer att sprängas känns de som :) Fast för sörsta gången längtar jag typ till skolan! Träffa alla nya klasskompisar osv! Ellerhur? ♥ Efter mötet där gick jag och mamma till liljeholmens centrum och handlade lite saker till skolan, som en super fin kalender, pennvässare, pennfodral, inneskor, men vi hittade ingen ny skolväska.. Fast jag har hittat en på accent :) aja.. vi hörs imorn.. Så får ni veta mer om första dagen på Blommensberg!... 
 

SKOLAN I ÖVERMORGON

Skolan börjar om 2 dagar och de känns absolut inte bra! Börjar få lite ångest nästan.. Man ska ha med sej massa saker, som typ pennfodral, pennor, inneskor?, böcker och så.. Men jag har inte köpt allt så mamma och jag ska åka på onsdag efter skolan :) Men de kommer kännas helt fel att åka till skolan ! 

INGEN BLOGGNING PÅ 4 DAGAR, FÖR ATT..

Goddag allihopa! 

Vaknade sjukt tidigt idag (kl 8).. Men kände ändå att de var bra eftersom skolan börjar på onsdag och då måste man ju gå upp typ mellan 6-8 :) Har ju inte fått schemat än så jag vet inte riktigt men nåt sånt! 
 
Har inte bloggat på 4 dagar för att.. Jag har varit på läger med laget som sagt och de har funnits dåligt med inteernet + att jag ville inte gå runt med mobilen hela tilden ;) Kändes riktigt skönt att bara glömma alla tekniska saker och bara ha de kul med alla i laget! Vi badade, åkte ring efter båt.. Haha! Jag och Jennifer åkte långsammast men skrev mest! Så har typ ingen röst kvar nu, men vi körde vinken, åt mat på en restaurang där vi bodde.. Juste vi bodde i små stugor på Djurö! :) ♥ Har faft de skit kul.. Men de va för kort!
 
Nu ska jag gå och kolla på lite barnprogram.. Har inget att göra idag! Tror jag bara ska ta det lungt och ladda inför skolan ! 
HAHA! 

EN SNABBIS!

Nu är jag hemma från ung08! :) De va sjukt kul! Mina galna tjejer är underbara. De går bara inte att ha tråkigt med dom.. Vad man än gör så blir de kul! Hoppas ni också hatf en bra dag.. 
 
Måste gå! Ska packa klart de sista in för lägret och rensa lite i mitt rum! Allt ska ut typ, mammas kompis ska komma och måla och fixa mitt rum medans vi är på läger. Så när jag kommer hem kommer mitt rum va mycket snyggare? ♥ ..Hoppas jag allafall! Hörs.. :) 
 

UNG08 IGEN

YES! Idag blir de ung08 med dom bästa! Jennifer, Moa och Frida. Sjuktkul faktiskt.. Va där igår och de var faktiskt roligare än jag trodde, behöver ju inte berätta så mycket för alla är ju typ där och ni vet j uextakt vad man gör.. visst?  :) Och idag med mia galningar.. Hur galet kan de inte bli då?  Hoppas vi träffas! :) ♥
 
min är den till vänster :) 

ung08?

Har funderat ett tag.. Eller ganska länge på en sak, och de e om jag ska gå på ung08 eller inte? Vad tycker ni? Har aldrig varit dör förut.. så, asså tycker ni de e något att se eller så? :) Snälla svara! Haha vet inte ens vem jag ska gå med, men jag får väl hitta någon! ;) Är de nån som vill? ♥
 

GLAD TJEJ HÄR ASSÅ?

Assist blev de ju idag! Mötte Jennifer vid 11 och skulle kolla nya skor och ett pannband till henne.. Sen skulle jag kolla på nya målvaktskläder och ett pannband också :) Vi har ju träningsläger på fredag och då startar hela nya säsongen så, man vill börja med nya saker också! Och mina målvaktskläder är trasiga typ..  Trodde aldrig jag skulle få de.. Men gissa? Snackade med mamma och vi fixade lite så, imorn ska jag gå och köpa dom! Fatta hur gald jag är! :) 
 
ignorera där de står "finns med tryck" .. Föresten, vad tycker ni? :) 
 

Nu börjar de bli som vanligt igen.. Spenderar alla dagar med Jennifer :)

Hej på er! Förlåt för att de inte blev någon videoblogg igår, men de blev bara hel kaos! Snacka om att jag inte kan videoblogga!  Men, Har varit i skärholmen typ hela dagen med Jennifer idag. Bloggade därför inte tidigare idag :) Men kände att de var absolut inte min dag idag! Hittade ingenting.. Joo en tvättsvamp och en tandborsthållare.. Jättekul? ♥ Nej men annars är de bara bra med mej! Hur mår ni då och vad har ni gjort idag? 
Imorn går jag till assist med Jennifer :) Hon ska köpa skor och jag ska kolla målvaktskläder ;) Vi hörs!
 
Har ingen ny bild!
Bild från när jag och Jennifer sov på studsmattan.. Måste göras om!! :) 

Haha! Jennifers och min fina sång!


JENNIFEEER!! :)

Inatt kom Jennifer hem! Så jäkla glad! Så jag har spenderat hela dagen med henne :) Haft jättekul, ändå fast vi typ inte gjort något! Vi gjorde lunch själva och de blev riktigt gott. Vi fixade fläskkotlett, potatis och bearnaisesås. :) hihi.. Sen dess har vi typ inte gjort nåt! Vi satt bara på en bänk och pratade i flera timmar typ. Men nu ska vi hem till Jennifer och hämta lite saker och så, för hon ska sova här! yeeh! Kanske kommer en videoblogg senare ikväll! Vad tycker ni? ♥
 

PROVA NY LÄSK!

Jennifer och jag provar ny läsk! Haha! :)


fotat i en timma :)

Moa och jag vaknade vid 10 idag.. Sen låg vi i sängen till typ halv 12, så vi gick upp och åt frukost sen vid två gick vi ut för att fota lite och så! Blev väll inte direkt jätte fina bilder på mej, men helt okej ;) Men VI har ju träning senare idag så vi kunde inte hålla på så länge! Moa åkte hem för ungefär en halv timme sen, för att äta, fixa sej osv inför träning! :) Nu sitter jag bara och kollar på tv och slöar! ♥ Ska också börja fixa snart! 
 
En av bilderna från idag.. Vi tog nästan alla bilder med Moas mobil så jag har inga bra! Dehär va bara en drivbild!

Moa och jag hos min pappa!

Hade de jättekul hos pappa igår! Bara att få träffa dom, (Pappa och mina syskon) De va helt underbart :) Moa, jag och Emmy lekte typ kurragömma hela dagen!.. Nej men väldigt mycket. Sen åkte vi till Stinsen, ett köpcenter och kollade lite och åt där :) Jag köpte ett litet kitt med nagelsax pinsett osv :) Jättebra, 49 :- på lindex ♥ Men vi badade också i poolen! :D Även fast de inte var de bästa vädet, men.. haha! De har varit så dåligt väder nu senaste dagarna så vi hade inte värmevärket på typ så de va bara 19-20 grader i poolen, men vi badade i 10-15 min ändå :) De har varit 26-27 grader. 
 

Moa tar ego bilder!


GOMORGON!

Godmorgon allihopa, idag åker jag och Moa till min pappa.. Ska bli sjukt kul! Har inte träffat pappa och mina småsyskon på typ 2 månader :( Men nu, äntligen! Vi vaknade av klockan vid åtta ungefär, så nu har vi ätit frukost och fixat oss.. :) Om typ tio minuter ska vi gå. Hoppas på mycket bad i poolen, hihi! Ska försöka fota mycket så de kommer bilder.. Uppdaterar när jag kommer hem, Kram ! ♥
Bild från igår! 

ITALIENSKA PASTAHUSET

Jag kan börja med att säga usch! Moa och jag är i stan nu, vi har kollat klart på dansarna osv.. Dom höll på i 2 min typ, vi trodde de skulle hålla på i en halvtomma typ? Sen skulle vi gå och äta, så vi tänkte gå till ett nytt ställe och testa deras Cesarsallader.. Vilken besvikelse säger jag bara! De kostade 90:- för en sallad, mer en halva var "bara" spenat blad.. Typ 5 kycklingbitar och bröd krutongerna var mjuka :( fast vi fick de gör 50:- för vi hade rabatt!


IGÅR KVÄLL + IDAG

Hej, bloggade inte igår kväll för när jag kommit hem från stan med Moa var jag tvungen att börja packa och fixa för att stick på träning och efter träningen gick jag ut och spelade fotboll med några kompisar! Hade sjuukt kul! Men de blev inte bara fotboll, haha! Vi började typ spela wollyboll på fotbollsplanen. :)  
 
Idag blir de stan igen med Moa, men inte för att shoppa, hihi!  Massa One Direction fans ska uppträda med deras låter, dom ska typ dansa och sjunga :) Och vår kompis ska vara med så de ska bli kul att se :) 
Ni kanske också kan koma coh kolla? tror de kommer blir grymt! ♥ De börjar kl 1! 

NEW IN!

igår var ju jag och Moa i stan, o jag fick med mej lite saker hem :) Hade de super kul, flummade runt lite här o var! Men de kändes inte alls som vår dag igår! Vi hittade ingenting. :/ Moa letade efter någon tröja? Vi sprang in o ut i varje affär men hittade den inte någon stans.. Sen tillslut hittade vi den på HM? Asså gud vi kollade inne på hm typ 10 gånger men.. Haha ♥ 
 
Mini plånbok - hötorget 40:- 
Vit tröja - JC 149:- 
Sporttopp - HM 99:- 
Vit kofta - HM 249:- 

GODMORGON!

Hej på er!.. Eller godmorgon? Idag åker jag till stan med Moa :) super nice! Kommer väll vara där ett tag, sen senare i eftermiddag har vi träning.. Eller de e extra träning, men de är ju bra att gå på den så man kommer igång ordentligt till den nya säsongen som börjar med ett läger på djurö. Men kanske bloggar senare om jag köpt något eller så.. Vi hörs! Dagens outfit!


Handboll, SVERIGE

Om en timme typ börjar handbollsmatchen mella Sverige och Frankrike :) Ska ni kolla? De ska allafall jag! Jag är typ en sport nörd. Jag kollar på typ alla sporter som är med i os, föruton typ ridning och segling, de e såå tråkigt.. Tycker jag! Har inget imot ifall ni gillar de. Men Hoppas allafall Sverige vinner idag! Jag har för mej att dom redan gått till kvartsfinal eller nåt, men de e ju ändå kul om dom vinner :) ♥
 
-Sjöstarnd är så himla bra! Är de bara jag som tycker de eller? Ärligt jag måste säga, han har räddat Sverige måånga nånger! ♥

Handboll, SVERIGE

Om en timme typ börjar handbollsmatchen mella Sverige och Frankrike :) Ska ni kolla? De ska allafall jag! Jag är typ en sport nörd. Jag kollar på typ alla sporter som är med i os, föruton typ ridning och segling, de e såå tråkigt.. Tycker jag! Har inget imot ifall ni gillar de. Men Hoppas allafall Sverige vinner idag! Jag har för mej att dom redan gått till kvartsfinal eller nåt, men de e ju ändå kul om dom vinner :) ♥
 
-Sjöstarnd är så himla bra! Är de bara jag som tycker de eller? Ärligt jag måste säga, han har räddat Sverige måånga nånger! ♥

Ussh, fy och BLÄÄ!..

Ibland blir jag så irriterad på blogg.se så jag håller på att spricka!.. Sorry för dålig uppdatering, men jag kan inte göra något åt de, jag hade inget internet hod mormor och den dumma skit appen fukar ju bara ibland, just då när jag som mest behöver den så går de inte att logga in :( Varför ska man behöva internet och massa grejer för att kunna blogga? Hmm.. En irriteran Michelle här! :/ Fast en positiv sak är att jag är hemma nu och troligtvis inte ska bort mer! inte till ställen utan internet allafall :) 
 
Jag har haft det super bra hos mormor! När jag tänker efter har vi inte gjort nåt speciellt. fast ändå haft hur kul som helst.. De har varit dö fint väder, typ 33 i solen och 27 i skuggan! :) Riktig sommar! Vi har bara yrat runt.. Kastat pil, målat, handlat osv :) Hur som helst härliga dagar! Jag älskar dej MORMOR! ♥

1 TIMMES BUSSRESA

Har varit ute och sprungit idag och de känner jätteskönt eftersom jag vaknade så sent och bara hade suttit inne hela dagen :) men efter de bestämde vi att jag skulle åka till mormor, så nu sitter jag på bussen på väg dit! :) kommer säkert bli super kul, mormor och jag hittar alltid på saker att göra :) Förresten jag vet inte om jag kommer ha internet där, annars ska jag försöka blogga från mobilen :) Men jag tänkte försöka koppla upp mej på min mobils nät fast jag har ingen aning om hur man gör de har bara hört att de går! Om någon av er vet, snälla skriv en kommentar.. Tack! :)


Rubrik?..

Hej allihopa! Idag vaknade jag vid 12, sen dess har jag inte gjort något ting typ! Idag ska jag inte göra så mycket tror jag? Har legat och kollat på OS sen jag vaknade och de tror jag att jag ska fortsätta göra :) Vad ska ni göra idag då? :) Bloggar senare! 
 
Från fridas och min foto kväll♥

Sool!

Hej, idag blev de badet med Elin :) de var klar blå himmel hela förmiddagen så jag kände att jag var tvungen att komma ut! Har typ ångest av svenska sommaren.. Men skulle egentligen varit hemma och städa o så, fast neej, inte en såhär dag! Jag var ändå ganska duktig för jag gick upp kl 8 för att rensa garderoben, för himmelen var blå redan då :) så lite har jag hunnit med allafall. Nu ligger jag på hennes nybyggda veranda och äter choklad och dricker cola :) Mobba inte bild. Har inte sett den har solen i ögonen, men ni får leva med de!


Uppdateringen..

Har inte kunnat blogga idag, för jag och Fridas familj tog båten ut till djurö, vita grindarna och satt där och drack varm choklad, haha de va så kallt.. Men sen åkte vi tillbaka och de tog typ en timme att åka så aa.. Vi har varit ute hela dagen! (sköönt) men nu har vi kommit tillbaka, och jag ska snart åka hem har packat och så, Fridas brorsa ska typ skjutsa mej :) så vi hörs no när jag kommer hem! ;)


13 år, Stockholm