DAGEN + IGÅR KVÄLL

Igår kväll gick jag och Frida ner till en brygga för att fota lite.. Till bloggen och kanske nya profilbilder, men de han bli så mörkt så bilderna blev inte allt bra! De blev sämsta kvalitén och de menar jag verkligen! :/ Idag åkte vi till en ö där de fanns en strand, minigolf, wollyboll plan och massa mer :) men de började spöregna så vi fick ta båten tillbaka till Fridas hus. Nu börjar himlen klarna upp och vi ska ut och göra ett nytt försök o fota.. Men just nu kollar vi på film :) Ska fortsätta kolla nu, Hejdå!


Sola, bada, ute och chilla

Hejsan.. Frida och jag har kusin sagt solat hela dagen, åt lunch på bryggan också så de va nice! För en stund sen va vi ute och åkte ring, haha.. De gick ju inte direkt bra, vi ramlade av typ 3 gånger. Vi åkte skit snabbt! Oh o slutet kom de världens största vågor så vi flög typ 2 meter.. Frida gjorde illa benet, men de e bra nu tror jag o jag slog i mitt ansikte typ 3 gånger :( haha men de e bra, vi ska allafall ut och springa snart! :) hare gött!


PÅ BRYGGAN

Hej, Frida och jag vaknade ganska tidigt idag. De är jätte fint väder här så vi startade dagen underbart med frukost i solstolen! Sen satte vi på oss badkläder och gick ner o la oss på bryggan och sola :) Skit skönt! Och jag har redan badat två gånger, hihi! ;) hörs!


MYS KVÄLL

Hej, alla fina bloggläsare, nu sitter jag och Frida i stugan och myser med varsin skål med glass i knät! Kollar på os, men blir lite irriterad eftersom de bara är simning.. Imorn hoppas vi på bra väder så vi kan ligga och sola, bada och åka ring efter båt :) Tidigare idag gick vi till en brygga och fotade och satt och pratade! 
Ha de bra! ♥
 

Båttur

För en stund sen tog jag ock Frida en liten tur med hennes helt egna lilla båt! :) skit kul! Körde runt, snackade och hoppade i vågor.. De här måste göras om!


FRIDAS LAND!

Sitter på tunnelbanan nu på väg till Frida! Ska bli så jäkla kul. Vi har typ inte träffats på evigheter! Så nu ska de bli bus i 2-3 dagar! :) Vi ska va på hennes land, nära vattnet och deras grannar har pool så vi kanske får bada där :) ett + också till att dom har så bra väder där, så blir man ännu brunare! Yeey! Kanske kommer va lite dålig uppdatering om vi är ute hela tiden men jag ska försöka slänga in minst ett inlägg om dagen :)


ÄNTLIGEN..

YEES! Har legat och solat heela dagen, så himla skönt! Stort +.. Hittade ett ställe på båten där de va helt vindstilla och bara sol:) Har blivit lite brun också! Faktiskt ganska nöjd.. Men polarna har vart utomland och en sticker imorn.. Fatta att jag känner mej vit ändå! Frida och Moa är svarta ! :/ Måste komma ikapp lite! Men nästa sommar ska mamma och jag åka utomlands 2-3 veckor, då ska de vara jag som är brunast hiho! ♥ Hoppas ni också haft de soligt idag! 
 

HELT PLÖTSLIGT?

Hejj, Efter shoppingen med mamma åkte vi till båten för att sola lite.. Men såklart blev de molnigt när vi kom  hit ! Har varit här sen 4 typ. Sen kom lite gäster osv. Vi satt och pratade lite och så bara helt plötsligt bestämde vi oss för att åka ut med båten, så vi åkte till en liten ö. Och grillade :) (smarrigt) Toppen avslutning på dagen! Hörs! ♥
 
Kvaliten? Inte den bästa!

SMILEYS :)





DAGEN

Hej alla fina läsare! Idag väckte mamma mej för vi skulle åka till liljeholmen och köpa ett nytt överkast till min säng, men de blev lite mer shopping, haha♥ Kollade runt typ i alla affärer men egentligen letade jag efter en väska för mina börjar bli så gammla o fula! Såklart hittade jag ingen, utan jag hittade de jag behöver minst av allt istället.. Leggigns! Har typ 10 st redan (oops!) aja.. Älskar att shoppa och ha på mej nya kläder så.. 
 
 
Beige stickad: 299:- cubus
usa leggings: 149:- kapphal
trosor: 6 st för 160:- (REA) 
rosa leggings: 149:- HM
svarta leggings: 99:- HM 
Virkade shorts: 149:- HM 
3 ringar: 79:-  gina tricot
Mer frågor? Bara skriv en kommetar :) 

5 SAKER OM MEJ

Jag gör alltid kullerbyttor när jag badar.
Jag älskar att titta på gamla barn filmer. 
Jag har alltid velat ha en storasyster. (typ 15 år)
Jag älskar att va ute o springa, men gör de inte så ofta
Jag skrattar typ åt allt.

NU KÖR VI IGÅNG IGEN

Nu är designen nästan klar.. Och jag börjar blogga igen! 
sov hos jennifer till idag och vi har inte gjort något speciellt mer än att spela Mario på Wii, haha ♥ Idag åkte jag hem vid lunch för hon skulle städa osv.. Sen jag kom hem jag jag bara städat och legat i soffan med datan i knät och fixat designen.. Snart ska jag hoppa in i duschen och duscha extra länge ! Ååh, är så sugen på en lång varm dusch, haha, min favorit! Hörs! :)
Jag tipsar Provost till dej som vill ha plattare hår! Detta schampoo gör att ditt hår blir lite plattare, inte helt platt men ganska :) Finns på nästan alla affärer! Jag köpte de på coop så.. Men de finns på dom flesta frisörer och andra mataffärer

BLOGG PAUS

Jag kommer ta en blogg paus tills jag fixat designen osv!.. Hej sålänge vi hörs! men jag finns ju på:
facebook! -Michelle Helenius
Instagram: michelle helenius
Kik: michelle helenius / misse.H 

Faan säger jag bara! :/

Nu är jag jävligt irriterad! Asså.. De är någon jävel som kommit in på min blogg och förstört hela designen och raderat massa saker aa.. och tryckt på på massa kommentarer osv.. Så om ni inte fått svar så är de därför! Jag skulle aldrig bara ignorera era underbara kommentarer! ;) Och det är pga detta jag inte bloggat på typ två dagar! Hur kana man få för sej att bara förstöra? <3

100:- rikare!


handlat lite..

Idag åkte vi in till Ystad stad, eller vad man ska kalla de.. haha♥  Där åkte vi ett liten tåg som körde runt på gatorna.. typ som de tågen som åker på skansen :) Sen kollade vi efter foppa toflor till mej, har letat hela sommaren men inte hittat.. ( Fattar inte att de ska va så svårt! ) Vi åt o så där också, Men sen åkte vi till Ohlssons Bazaar o där fanns min efterlängtade foppa :) I´m so happy! Allafall sen köpte jag en stor penna o ett par strumpor :) Lite småsaker.. 

Ystad djurpark!

Idag åkte jag, farfar, min farbror och min kusin till Ystad djurpark.. Kan inte säga så mycket om de utom att de va helt fantastiskt! Alla djur och allt. De fanns typ allt möjligt.. Zebror, kameler, grisar, kor, gätter, kaniker, apor, åsnor, hästar, strutsar.. OSV :) Men de häftigaste av de var nog att de var inte så tillgjort som på skansen! Skansen ligger typ mitt i en stad, och dom har verkligen byggt upp de för att djuren ska va där.. Men här va de så homla underbart djurens hagar va lixom mitt i de stora landskapen och de var inget som var tillgjort.. de var gamla lador och så.. De kommer bilder ↓
 
Haha! Sötast ju! ♥

Bloggning

Jag har märkt att internet inte är de bästa här nere! Så bloggningen kanske inte blir den bästa.. Ville bara säga de :) 
Bild tagen idag ↓

dagen

Idag har de varit full fart i stugan, haha.. Jag har sprungit runt med Ludde hela dagen, ovanligt? Men vad gör man inte för dom små? Jag träffar han inte så ofta, så man får väll vara snäll nu och leka på hans nivå, eller vad säger ni? :) idag har vi badat i den fina poolen, spelat fotboll, ätit på restaurang o bara flammsat runt, hihi ♥ Love småbarn! ♥ 
Kommer tyvärr inga bilder nu.. För jag har inte hunnit ladda upp, Har ju varit ute hela dagen + att nu på kvällen har jag ägnat den mesta tiden åt att fixa en design till Nadja rico stankovic :D De kommer bildbomb! Jag lovar♥
 
Juste!.. Idag vann jag på en blogg tävling på Hanna Anderssson blogg ♥ Kolla gärna in där.. En jättefin blogg! 
Arkiv

Godnatt!

Är dö trött nu, de bara kom sådär! Har fixat mej, sattit på pjamas, bullat upp mej i sängen, nu ska jag bara fixa de sista med datan sen blir de skönhetssömn på högsta nivå! ♥ Godnatt allihopa, vi hörs imorn! :) 
Haha! Ful, men, men.. Sweet dreams!♥

Skåne, Ystad..

Uuuh.. Har suttit i bilden typ hela dagen. Åkte från stockholm vid halv åtta imorse o kom fram vid fyra. Under bilresan stannade vi typ 3-4 gånger för att äta, sträcka på sej, få lite luft och för att vi hade en liten 3åring med i bilen.. Lilla Ludde, min kusin! ♥ Hade de jätteskönt i bilden.. haha, jag sov typ 3 av 7 timmar i bilen.. Va grymt trött, jag va tvungen att gå upp 6 ! Jag som brunkar sova till lunch, så de va ju inte så konstigt att jag somnade :) 
När vi kom fram ville jag bara lägga mej i soffan o vila, men neej.. Jag fick springa runt med Ludvig o leka med bilar, bygga lego o låtsas att vi skulle gå till jobbet o kolla på fiskar? haha! ♥ 
 
har inte kunnat uppdatera tidigare idag, bara för internet krånglar här nere! värsta jag vet, när jag inte kan blogga. Så bli inte ledsna/sura eller något ifall de inte kommer något inlägg, men jag gör så gott jag kan :) Kanske kommer ett godnatt inlägg, hihi. Vi får se! ♥ Ha det bra! 
 Mitt rum här i skåne :) 

Ändrade planer..

Skulle ju egentligen varit hemma och packat hela dagen idag.. Men jag blev så irriterad för vädret va så bra o jag skulle sitta inne! Då gick jag o mamma ner till badet o badade o solade lite, underbart! Så vi gick ner vid 2 o kom hem vid halv 5 :) Så nu har jag bara suttit o latat mej.. jag har inte orkat börjat. De är alltid de som är jobbigast! ♥ Ska nog gå o ta en dusch nu, sen idiot packa! Klockan är redan 7.. HJÄÄLP!

Frågestund

 
:) Tänkte köra en liten frågestund nu! Så Fråga precis vad du vill, Jag svarar på allt! :) 
Kommer svara på alla frågor i ett nytt inlägg senare :D <3 

packa nu tror jag!

Hej, nu har jag suttit o svarat på alla fina kommetarer jag fått! De är så himla underbart alla läsare, fortsätt att kommentera! Typ de bästa jag vet! :D Idag ska jag nog mest packa o städa tror jag! Imorn åker jag ju till skåne.. Farfar kommer o hämtar mej halv 8 i morgon bitti, så jag måste verkligen packa idag. Sen kanske jag ska städa mitt rum lite, eftersom de ser ut som en svinstia! haha.. Känns ju inte bäst, när vädret är fint för en gångs skulle :S aja, hörs senare :) ♥

Kaos!.. ;)


HAHA!.. Idag fick jag o Jennifer pannkakor till frukost, då skulle jag ta lite sylt o de va tryck i hela flaska men hur ska jag veta de lixom? ;) Då sprängs hela den och hela köket blir helt syltit, haha :D ♥ Hela vi blev röda, så vi fick springa ner o byta om, oops :P  
 
Idag åker vi hem :/ Tråkigt, men ändå skönt! Föresten, på tisdag åker jag till skåne med farmor, farfar, min farbror o min lilla kusin, jippi! Så de ska bli underbart! Kommer ta med min data dit också, så ska försöka slänga in nått inlägg då o då :D Hörs senare! ♥
Bild brist.. 

♦ Michelle tipsar ♦

Tänkte slänga in ett litet tips eftersom de va så längesen!  Dip dye.. De är jätte många ungdomar som vill ha dip dye nu, kanske lite äldre o yngre också, vem vet? Men jag tycker faktiskt de är jättesnyggt o de passar nästan alla! ♥ Jag har faktiskt börjat fundera på om jag ska göra de? Fast inte i rosa då eller nåt, tror de blir blont i topparna då :D Sen tycker jag också att de passar bäst om blonda har typ rosa, de e verkligen skit snyggt! Brunnetter i lila! Galet snyggt asså ♥  Föresten, om man inte vill eller får färga, men ändå gärna vill ha dip dye, så kan man köpa karamellfärg, funkar väldigt bra faktiskt! Måste dock kanske göras 2-3 gånger för att få stark färg, men du får allafall dip dye då :D 
 
 

Ska tvätta oss i havet!

Godmorgon alla fina bloggläsare! Har ni sovit bra?.. Jag o Jennifer vaknade vid 9 ungefär utav att båt motorn gick i gång! O jennifer hade huvudet vägg i vägg med pannrummet, haha♥ Fast tills dess sov jag jättebra! De e så skönt att sova här på båten.. ♥ 
 
Idag blir en liten slappar dag tror jag. Vi ska bada o tvätta oss i havet :D hihi, Mysigt! Sen blir de nog bara lite soffhäng, nä.. Men jag tror vi bara kommer ta de lungt idag, fast vem vet? De kanske blir ändrade planer, mamma kan hitta på vad som helst haha! Och imorn ska vi hem :/ Vill inte de! Vi har de så hilma kul här! ♥
 

dagen..

Dagen har varit helt toppen! Jag o Jennifer vaknade runt 12 och trodde alla andra sov, fast dom hade gått upp typ 7.. haha♥ Vi åt frukost typ direkt sen fixade vi oss o åkte in till Trosa. Mötte upp mormor och gick o kollade lite i små gulliga affärer.. Jätte söt liten by där!♥  Åt glass, vanilj hjärta drack cola o hade de allmänt mysigt! 
Sen åkte vi till baka till båten, åt middag och så. Vid 7 åkte vi tillbaka till Trosa, haha.. Och satt o drack cola (igen) men de va party o så, men vi fick inte komma in :/ Fast vi hade ett eget litet party utanför, så vi stod o dansade med varann utanför! Lika trevligt de lixom. Hoppas ni också har haft de bra! Även om de är fredan den 13 :D ♥

äntligen iväg!

Nu har vi kommit iväg.. Vi sitter på båten nu, började åka för kanske en kvart sen ♥ Jennifer kom till mej vid 1 ungefär, efter de åkte vi till min gudmor o lämnade ett par nycklar sen gjorde vi inte så mycket mer, tiden bara försvann? Vi åkte till båten vid 4 ungefär, Christer kom och hämtade oss för vi hade så mycket packning, haha♥  När vi kom till båten badade vi nästan direkt, sen gick vi och köpte godis o efter de blev de god lasange.. Full fart här! 
Nu ska vi ut och sättar oss på taket på båten o titta på utsiktien (Jättefint) Hej så länge! Juste, glömde säga att vi har internet, så jag kan blogga under hela helgen :D bra va? 

.. Med Jennifer

Imorgon efter middag åker vi ut med båten o Jennifer ska följa med!! Jag är såå glad, vi kommer ha hur kul som helst. Vi ska vara ute med båten till på lördag eller söndag, och jag har för mej att vi ska till trosa o kolla på något också♥  Hoppas på bra väder o mycket bad! För både jag och Jennifer älskar att bada, hihi! 
Jag kan inte lova att de blir bra uppdatering efter som vi kommar vara ute på sjön, men jag tar med datan så får vi se! ♥ 

De va så längesen!

 Igår sov jag hos Emma, de var verkligen längesen. Har saknar henne jättemycket, sist vi träffades va typ på skolavslutningen för en månad sen.. Förlåt för att jag inte har bloggar! Jag hade med min dator för att kunna blogga, men jag hade inte tid.. haha! Vi hade jätte kul! ♥ Hoppade studsmatta nästan hela tiden.. Vi tog vatten slangen och sprutade på hela studsmattan och på varann, så alla trodde vi hade badat, haha♥ Men sen va vi så blöta så vi cyklade och badade i långsjön, de va hur varmt som helst! ♥
Idag har vi också hoppat studsmatta, tittat på tv och köpt glass och bara tagit de lungt! hihi ♥  Bloggar senare! 
 

Tänkte hitta på något?

Hej allihopa!  Har funderat lite här hemma och tänkte att jag kanske skulle hitta på n¨got lite kul i bloggen, vad sägs? ♥ 
 
Tips: tipsa lite om allt mella himmel o jord!
Tävlingar: Veckans blogg, veckans snygging.. osv 
Länkbyten: Kanske kan ha något länkbyte om nån vill? 
 
Säg bara till så fixar jag ♥ släng bara in en kommetar och säg vad du tycker, och har du egna bra ideér så skriv de!
 

personne badet med jennifer

Personne badet med Jennifer idag.. Nu börjar det äntligen kännas som sommaren kommer igång, även fast de inte varit de bästa vädret nu sista veckan, men jag har badat varje dag typ ♥ Fast idag va de riktigt varmt! Jätteskönt, men jag och Jennifer ville inte sola eftersom vi hade bränt oss i veckan, då tänkte jag att jag inte skulle ligga och steka direkt utan bada o ha de kul mest! ♥ 

Badat.. igen

 
Hej, igår kom Jennifer till mej vid 9..  Typ direkt gick vi och badade och de va hur kalt som helst men de va ändå ganska skönt ♥ Badade ganska länge, eller Jennifer gjorde de allafall, jag gick upp och började fota istället, haha♥ Så de blev någa bilder till bloggen så ni får se, inte direkt de bästa vädret heller men ändå, klockan va ju lixom 10 ungefär :D sen gick vi och satte oss vid datan o Jennifer hjälpte mej med lite saker.. Och vi låg och spelade schack i typ 20 min ( Nördar?)  sen gick vi upp och drack o´boy kl halv 1.. ♥
 
 
 

NY DATOR o lite till..

Äntligen har jag fått min dator! Efter ungefär 3 års tjatande så! Haha, ibland lönar de sej att tjata faktiskt :D Idag åkte jag och mamma till kungens kurva o gick till siba för att köpa en dator, jag fick den jag ville ha och den e super bra! de e den jag bloggar från nu :D GLAD tjej hät asså! köpte lite tillbehör som mus o dataväska, men dom lurade oss så vi fick en för liten så mamma ska tilbaka imorn :/  
Sen gick vi till Ikea, handlade lite saker till mitt rum som påslakan, överkast o fina kuddar sen kollade vi lite på saker jag ska få, för vi kunde inte köpa så stora saker nu eftersom vi inte hade bil eller nåt :D Kommer bilder på allt förutom min data o de, men om ni vill se de e de bara o kommetera så kommer de :D ♥
 
Snart kommer Jennifer hit till båten o vi ska bada! de e typ 18 grader i vattnet, men jag badade igår också o de va skönt! :D Så idag blir de mer bad med Jennifer :D Ska snart gå och möta henne så hej sålänge, bloggar kanske senare ikväll om badet :D 
Dålig kvallite.. Jag vet, förlåt, men, men :D ♥

13 år, Stockholm