SKOLKLÄDER

Hej på er, har precis besällt skolkläder för detta år :) Blev ett par blå mjukisbyxor som de står HELENIUS på rumpan, och en vit tjocktröja, med MICHELLE på högerärmen.. Får dom om ca 3 veckor, sjukt lång tid tycker jag. Men ååh vad jag längtar nu! ♥ 
Puss på er, säger godnatt nu.. kommer nog inte blogga mer idag. Hörs imorn!
 
 
HAHA tänk när man behövde ha sånna här kläder i skolan!? finns både negativa och positiva tankar kring de!

I´m back!..

Hej på er, de va ett tag sen? sorry för att jag inte bloggat, men de har varit mycket med skolan och jag har helt enkelt inte haft lust :/ Men nör jag har varit borta har de hänt mycket här hos mej! Jag har varit hoss frisören och färgat håret, dock inte helt nöjd, blev inte så stor skillnad.. Sen har jag modellfotats, Kul! Har haft premiär match för sesongen mot Huddinge IK. Och vi vann med 3-1 :) Yeeah.. Massa roliga saker, men nu ska jag börja blogga igen, och dela med mej av allt! 
 
Just nu: Ligger i sängen och skypar med älskade Moa! Hihi.. Har skypat i en timma typ, men de e så skönt, ligga hemma och ha tråkigt.. Men att man har någon man kan snacka med bara! Och till Moa kan man lixom säga allt! ♥ ÄLSKAR DEJ BÄSTAVÄN! 
 
 

 

 

sjuk... :(

Börjar bli sjuk! :( Snorig, lite ont i halsen, rinnande ögon och ibland känns de som jag har feber.. :/ neeej, snälla kom och hjälp mej!


Måndag..

Hej på er, måndag idag och jag kan börja blogga ingen.. Har haft cup hela helgen. Två matcher i fredags, två i lördags och tre igår :) Gick gaska bra faktiskt, vi kom två! Alla säger att de är bra, men man blir så irriterad när man snubblar på mållinjen helatiden.. Fast jag är ändå nöjd! 
 
Idag är de ju skola igen och jag har bytt klass så är ganska nervös! Har ju börjat i en ny skola, men då började jag i 7E men nu ska jag gå i 7B men jag känner typ 5 st där.. Fast de är ändå lite pirrigt! Hoppas ni får en bra dag! ♥
 Gröndals parken med några kompisar..

kom hem för ca 20 minuter sen, har varit i gröndal med några kompisar :) Va med Angelica direkt efter skolan.. Vi gick runt i liljeholmen, jag letade efter ett par snygga jeans och en fin tröja! Men hittade inget :( Sen åkte vi till en djuraffär för att köpa mat till Bonnie, men vi hittade mer än bara mat! De fick bli en liten korg/säng till henne, asså så skön, jag skulle kunna lägga mej där! och imorn ska mamma åka och hämta västa coola klösbrädan till henne ;) hihi. Får se vad som händer imorn, vi hörs då! 
 
Men som ni vet, alla börjar ju få läxor och så nu, så att uppdateringen kanske inte är bäst.. Men som ni kanske har mäskt om ni har läst min blogg länge, så älskar jag att byta design! Och jag gillar inte att blogga om inte bloggen ser bra ut.. så de kan också va en anledning till why!? Men nästa vecka kanske de kommer en design! :) 
 
Jag, i en bebisgunga i parken..
Helgen..

Denna helg har varit underbar! Inget mer med de. varit med dom bästa, så kul har jag inte haft på länge. Ska snart sticka för att möta Jennifer :) Ska kanske ut och sälja korv, haha? Samla in lite pengar till lag kassa jö. Nästa sommar ska vi till prag, och de är inte en billig resa direkt kan jag tala om! 
 
Juste...! Mitt rum är färdig målat och vi har flyttat in min säng och en hylla.. De kommer bli hur snyggt som helst! Vill visa er, men ni får vänta.. Ingen har sett mitt rum än, inte ens mina närmsta kompisar ;) hihi. Puss på er.. måste dra! 
Bild tagen i veckan :) -

NY DESIGN KOMMER KOMMA OM CA 1 VECKA :) 

13 år, Stockholm